Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Kuulutus: Salo-Hajala ratasuunnitelman nähtäville asettamisesta, Salo - Nähtävilläoloaikaa jatkettu

Turun Tunnin Juna Oy on laatinut ratalain (110/2007) mukaisen ratasuunnitelma: Salo-Hajala. Kuulutuksen nähtävilläoloaikaa on jatkettu 17.10.2023 saakka.

Suunnittelualue sijaitsee rataosalla Salo-Turku, Salon liikennepaikan ja Hajalan taajaman välisellä alueella noin kahdeksan kilometrin verran. Salo-Hajala ratasuunnitelma sisältää nykyisen raiteen viereen suunnitellun uuden raiteen vaihteineen. Ratasuunnitelmassa on tarkasteltu uuden raiteen vaikutukset sekä suunniteltu raiteen edellyttämät sillat, tunnelit sekä tie- ja katuyhteydet.

Kuulutusaika

Kuulutusaika on 8.9.-17.10.2023.
Kuulutus on julkaistu 8.9. ja tiedoksisaannin katsotaan tapahtuneen seitsemäntenä päivänä kuulutuksen julkaisemisesta.

Suunnitelma on ollut aiemmin nähtävillä Traficomin verkkosivuilla 9.8.-8.9.2023 välisen ajan, mutta nähtäville asettamisen yhteydessä lähetetyt ilmoitukset kuulutuksesta eivät olleet tavoittaneet kaikkia asianosaisia, joten kuulutusaikaa on tästä syystä jatkettu. Aiemmat ratasuunnitelmasta saadut muistutukset ja lausunnot otetaan huomioon suunnitelman hyväksymisesitystä laadittaessa.

Lisätietoja

Lisätietoja suunnitelmasta antaa Turun Tunnin Juna Oy:n projektijohtaja Annika Salokangas p. 040 866 5315, annika.salokangas@tunninjuna.fi