Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Lausuntopyyntö Ajoneuvon, järjestelmän, komponentin, erillisen teknisen yksikön, osan ja varusteen tuotannon vaatimustenmukaisuuden valvontamenettelyt -määräyksestä

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom pyytää lausuntoja ajoneuvon, järjestelmän, komponentin, erillisen teknisen yksikön, osan ja varusteen tuotannon vaatimustenmukaisuuden valvontamenettelyt.

Tämän määräyksen tavoitteena on tehdä Liikenne- ja viestintäviraston määräykseen lainsäädännön muutoksista johtuvat muutokset. Lisäksi määräyksen tavoitteena on päivittää Liikenne- ja viestintäviraston määräyksiä siten, että jatkossa yleiset tuotannon vaatimustenmukaisuuden valvontaa koskevat määräykset löytyisivät tuotannon vaatimustenmukaisuuden valvontamenettelyjä koskevasta määräyksestä. Tarkoituksena on siirtää Liikenne- ja viestintäviraston määräyksestä TRAFICOM/220809/03.04.03.00/2019 yleiset tuotannon vaatimustenmukaisuuden valvontaa koskevat määräykset tuotannon vaatimustenmukaisuuden valvontamenettelyjä koskevaan määräykseen.

Lausunnot pyydetään antamaan viimeistään 2.8.2023 

Lisätietoja

Harri Tenhunen, ylitarkastaja, p. 029 534 5586, harri.tenhunen@traficom.fi