Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Kestävän ja turvallisen liikkumisen uutiskirje kertoo kunnille ja muille toimijoille Traficomin liikkumisen ohjauksen ja liikenneturvallisuuden hankeavustusten teemoista ja tuloksista.

Liikkumisen ohjauksen toimien tavoitteena on vähentää yksin omalla autolla ajamista sekä kasvattaa kestävien liikkumistapojen suosiota. Liikkumisen ohjauksen hankkeiden keskeisiä keinoja ovat mm. erilaiset viestinnälliset menetelmät kuten kampanjat, teemapäivät ja markkinointimateriaalit. Näiden lisäksi hankkeissa laaditaan kestävän liikkumisen suunnitelmia, kehitetään liikkumispalveluita ja tuodaan uusia liikkumisen ratkaisuja jokapäiväisiin matkoihin.

Liikenneturvallisuuden hankeavustuksilla tuetaan alueellisen ja paikallisen liikenneturvallisuustyön kehittämistä ja sitä kautta liikenneturvallisuuden paranemista. Hankkeissa luodaan uusia toimintamalleja, kokeillaan uusia toimintamuotoja ja tehdään tutkimuksia liikenneturvallisuuden tärkeistä ilmiöistä.

Otamme mielellämme vastaan palautetta uutiskirjeestä. Myös juttuvinkit tuleviin uutiskirjeen ovat tervetulleita. Palautteet ja vinkit voi lähettää osoitteisiin: liikkumisenohjaus@traficom.fi ja litu.valtionavustus@traficom.fi.

Tilaa uutiskirje täältä! (Ulkoinen linkki)

Päivitetty