Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Palveluntarjoajat

Traficomin yhteistyökumppanit tuottavat liikenneasioidenrekisterin tietoihin perustuvia palveluita yksityishenkilöille ja yrityksille.

Palvelut yksityishenkilöille 

Rekisterikyselyt

Yritykset, joilla on sopimus Traficomin kanssa, tarjoavat yksityisille henkilöille palveluita, joilla voi tehdä kyselyjä liikenneasioidenrekisteristä rekisteri- tai valmistenumeron perusteella yksittäisen ajoneuvon teknisistä ja rekisteröintiin liittyvistä tiedoista.

Palvelut voidaan toteuttaa internetissä, tekstiviestikyselynä ja puhelinpalveluna. Palvelut ovat maksullisia. Hinnat ja palvelujen sisältö selviävät palveluntarjoajien omilta sivuilta.

Palvelut yrityksille 

Suoramarkkinointipalvelut

Yritykset ja muut yhteisöt voivat saada liikenneasioidenrekisteristä postitusosoitteita suoramarkkinointiin ja markkinatutkimukseen.

Osoitteet toimittaa suoramarkkinointipalveluja tuottavat yritykset, joilla on sopimus Traficomin kanssa.  

Kyselypalvelut

Yritykset, joilla on sopimus Traficomin kanssa kyselypalveluiden tuottamisesta, voivat tarjota rekisteritunnuksen tai valmistenumeron perusteella tehtäviä rekisterikyselypalveluita yrityksille.

Markkinatilastot

Liikenneasioidenrekisteristä tuotetaan myös erilaisia markkinatilastoja. Tilastoja räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan.

Varaosakaupan tietopalvelujen tuottajat

Uudeksi kysely- tai varaosakaupan palvelun palveluntarjoajaksi? 

Onko yritykselläsi kiinnostusta toteuttaa kysely- tai varaosakaupan palvelu loppukäyttäjäyritysten tai yksityishenkilöiden käyttöön?

Ota ensin yhteyttä tietojenluovutus (at) traficom.fi lisätietojen saamiseksi.

Mikäli palvelu on toteutettavissa, se kuvataan Traficomin pyynnöstä palvelukuvauslomakkeella (G208) (Ulkoinen linkki). Lomake toimitetaan Traficomiin lomakkeessa oleviin osoitteisiin joko sähköpostitse tai postitse.

Käytössä olevan kysely- tai varaosakaupanpalvelun palvelukuvauksen päivittäminen

Palvelukuvauslomakkeella (Ulkoinen linkki) päivitetään myös olemassa olevien palveluiden tiedot. Lomake täytetään ja toimitetaan Traficomin käsiteltäväksi lomakkeen ohjeen mukaisesti. Lisätietoja  tietojenluovutus (at) traficom.fi.

Päivitetty