Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on jälleen mukana Kuntamarkkinoilla, jotka pidetään 18.–19.9.2024 Kuntatalolla Helsingissä. Kuntamarkkinat on julkisen sektorin suuri keskustelufoorumi, jonka aikana voit tulla kuulemaan ajankohtaisista kunnille tärkeistä asioista ja miten Traficomin toiminta näkyy kunnissa. Tervetuloa käymään osastollamme OF2!

Kestävä ja turvallinen liikenne ja viestintä – olemme kuntasi tukena

Kuntamarkkinat on julkisen sektorin vuoden suurin foorumi. Se tuo yhteen kuntien ja hyvinvointialueiden päättäjät, muun julkisen hallinnon edustajat, kolmannen sektorin toimijat ja yksityisten yritysten kumppanit. 

Traficom on kuntasi tukena – myönnämme valtiontukea kestävään liikkumiseen ja tieliikenteen turvallisuuden edistämiseen. Lisäksi toteutamme valvontaa muun muassa puhtaisiin ajoneuvohankintoihin liittyen. Edistämme lisäksi aktiivisesti kuntien kyberturvallisuutta ja toimintavarmuutta. Ylläpidämme Sijaintitietopalvelua, josta verkkoinfrastruktuurin sijaintitiedot saa keskitetysti yhdestä paikasta.

Kuntien kyberturva – tule kuuntelemaan tietoisku!

Tule kuulemaan kuntien kyberturvasta keskiviikkona 18.9. klo 9.30–9.50 salissa A3.1. Erityisasiantuntija Jere Finne Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksesta kertoo miten tärkeää on pitää huolta kyberturvallisuudesta myös kuntasektorilla.
 

Tarjoamme kunnille tietoa

Tietoa kunnille (Ulkoinen linkki) -sivustoltamme saat lisätietoa kunnille tarjoamastamme tiedosta, avustuksista ja palveluista.

Lisätietoa Kuntamarkkinoista (Ulkoinen linkki)

Päivitetty