Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom osallistuu Uiva-venenäyttelyyn elokuun puolivälissä. Viraston esittelypisteellä tarjoamme tietoa merikartoista, vesiväylistä, veneilyturvallisuudesta, erilaisten pätevyyskirjojen ja radiolupien hakemisesta sekä vesikulkuneuvosi rekisteröinnistä.

Uiva-venenäyttely järjestetään Helsingin Lauttasaaressa 15.-18.8.2024. Traficom on mukana tapahtumassa tarjoamassa tietoa mm. veneilyturvallisuudesta, merikartoista ja vesikulkuneuvojen rekisteröinnistä.
Uiva-venenäyttely järjestetään 15.-18.8.2024 Helsingin Lauttasaaressa osoitteessa Vattuniemen Puistotie 1.

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom tarjoaa jälleen arvokasta tietoa vesilläliikkujille vuotuisessa Uiva-venenäyttelyssä. Voit kysyä virastomme asiantuntijoilta muun muassa merikartoista, vesiväylistä sekä erilaisten pätevyyskirjojen ja radiolupien hakemisesta. Henkilöstömme opastaa myös, miten voit rekisteröidä vesikulkuneuvosi sekä muistuttavat, miten huolehdit kaikkien turvallisuudesta vesillä.

Löydät Traficomin esittelypisteen osastolta H6. Tervetuloa käymään ja jutustelemaan! 

Uiva on järjestetty vuodesta 1978 lähtien ja siitä on kasvanut Pohjoismaiden suurin venealan kesätapahtuma. Viime vuonna tapahtumassa vieraili yli 10 000 kävijää ja mukana oli yli 300 venettä.

Uiva-venenäyttely järjestetään Helsingfors Segelklubbin yli kahden hehtaarin laajuisessa venesatamassa, joka sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa osoitteessa Vattuniemen Puistotie 1.

Tapahtuma on avoinna: 
To 15.8. – La 17.8. klo 11-19
Su 18.8. klo 11-18

Päivitetty