Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Jos yrityksellä on vähintään 10 verotettavaa ajoneuvoa, yritys voi hakea Traficomilta sopimusta kaikkien ajoneuvojen ajoneuvoverojen laskuttamisesta yhdellä kuukausittaisella verkkolaskulla. Sopimuksen mukainen verkkolasku lähetetään joka kuukauden 10. päivä ja siinä laskutetaan takautuvasti edellisen kuukauden ajoneuvoverot.

Miten sopimus tehdään?

Laskutussopimus -hakemuksen voi tehdä henkilö, jolla on yrityksen edustamisoikeus tai Liikenteen toimijoiden tietojen ja lupien ylläpito-valtuus. Lue lisää: Liikenteen sähköiset palvelut ja Suomi.fi-valtuudet (Ulkoinen linkki) 

Laskutussopimus on tehtävä jokaiselle yrityksen toimipaikalle erikseen ellei yrityksen kaikkia ajoneuvoja ole rekisteröity suoraan päätoimipaikan nimiin.

Täytä sähköinen Hae ajoneuvoveron laskutussopimusta -hakemus.

Näin haet ajoneuvoveron laskutussopimusta Oma asiointi -palvelussa

1

Kirjaudu Oma asiointi -palveluun

Tunnistaudu palveluun pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla. Tunnistautumisen jälkeen valitse asiointirooliksi yrityksen/organisaation puolesta asiointi.

2

Valitse Verotus -osiosta Yleiset palvelut -kohdasta Hae ajoneuvoveron laskutussopimusta

Palvelut näkyvät selainversiossa sivun oikeassa laidassa.

3

Valitse Uusi laskutussopimushakemus ja täytä hakemuksen tiedot

 Hyväksy Traficomin laskutusehdot.

4

Lähetä hakemus

Kun hakemus on käsitelty, Traficom lähettää kirjallisen vahvistuksen hakemuksessa ilmoitettuun sähkö- tai postiosoitteeseen.