Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Verkkotietopiste.fi-palvelusta voi hakea tietoa verkkojen rakentamissuunnitelmista yhteisrakentamisesta sopimiseksi. Lisäksi palvelusta saa tietoa siitä, keillä verkkotoimijoilla voi olla verkkoja haetulla alueella. Palvelussa on mukana tietoja viestintä-, sähkö-, kaukolämpö-, kaukojäähdytys-, kaasu-, vesihuolto- ja liikenneverkoista.

Palvelussa on myös toiminnot, joilla teleyritykset voivat ilmoittaa Traficomille tietoja piensolutukiasemien asennuksista ja viranomaiset tietoja niiden sijoittamisehdoista. Lisäksi verkkotietopiste.fi-palvelussa on toiminto, jolla laajakaistaverkkoa hallinnoivat yritykset voivat ilmoittaa Traficomille verkkonsa liityntäpisteiden sijaintipaikan valtiontukihankkeiden tietopyyntöihin liittyen. Palvelussa on myös tietoa sähköverkkojen toiminta- ja toimintavarmuusalueista Energiaviraston ja sähköverkkoyhtiöiden tarpeisiin.

Tietojen lisääminen tai hallinnoiminen verkkotietopiste.fi -palvelussa edellyttää toimijoiden kirjautumista palveluun yrityskäyttäjinä Suomi.fi-tunnistautumisella sekä Suomi.fi-valtuuden käyttäjäksi rekisteröitymällä.

Palvelu toimii seuraavilla selaimilla: Microsoft Edge, Internet Explorer 11, Firefox 29 tai uudempi, Chrome 38 tai uudempi, Safari 8 tai uudempi.

Lisätietoa Verkkopiste.fi -palvelusta .

Sähköinen asiointi

Ilmainen

Tutustu myös

Verkkotietopiste