Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Asioinnin häiriötiedotteet

Tee sähköisen luovutusilmoitus heti autokauppojen varmistuttua

Jos olet myynyt ajoneuvosi, voit tehdä sähköisen luovutusilmoituksen heti kauppojen varmistuttua.

Tee ajoneuvon liikennekäytöstäpoisto

Ajokausi ohi ja ajoneuvo käyttämättä? Traficomin Digikaistalla poistat sen liikenteestä ja vältyt ylimääräisiltä maksuilta.

Tarkista oman ajoneuvon tiedot

Koska autosi on viimeksi katsastettu? Entä koska se pitäisi seuraavan kerran katsastaa? Entä onkohan autostasi verot maksettu? Muun muassa näihin kysymyksiin löydät vastauksen palvelustamme.

Tilaa uusi ajokortti

Tilaa uusi ajokortti kadonneen, tuhoutuneen, rikkoutuneen tai anastetun ajokortin tilalle. Voit tilata uuden ajokortin myös, jos henkilötietosi ovat muuttuneet tai haluat vaihtaa vanhanmallisen ajokorttisi luottokortin kokoiseksi EU-ajokortiksi.
Opetusluvalla voi antaa autokoulun sijaan tai sen ohella kuljettajaopetusta. Nyt opetuslupaa voi hakea myös sähköisesti Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Digikaistalta.

Oma asiointi -palvelu uudistuu

Tiedonannot merenkulkijoille ja Merenkulun loistot ylläpidetään sähköisinä asiointipalveluina sekä PDF- julkaisuina. Sähköinen asiointipalvelu siirrettiin 5.6.2020 uuteen alustaan. Siirron jälkeen ...
Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tietoon on tullut tekstiviestihuijausviestejä, joissa ilmoitetaan, että vastaanottajan ajoneuvolle on tehty luovutusilmoitus. Viestissä vastaanottajaa kehot...

Asiakaspalvelu - Ota yhteyttä

Asioithan ensisijaisesti sähköisten palvelujen kautta. Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeiden kautta tai soittamalla asiakaspalveluun.

Kaikki asiointipalvelut

Hae asiointipalveluja