Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Saat ajoneuvoverolipun eli laskun ajoneuvoverosta vuosittain. Henkilöasiakkaana voit valita haluatko ajoneuvoverolipun e-laskuna, sähköisesti OmaPostiin tai Suomi.fi-viesteihin tai paperipostina. Yritysasiakkaana voit ilmoittaa erillisen laskutusosoitteen. Ajoneuvoveron maksumuistutukset lähetämme postitse.

Tilaa ajoneuvoverolippu e-laskuna

Tilaamalla ajoneuvoverolipun e-laskuna, verolippu toimitetaan suoraan verkkopankkiisi. E-lasku on mutkattomin tapa maksaa ajoneuvovero. Kaikki tiedot ovat laskussa valmiina, joten sinun tarvitsee vain tarkistaa ja hyväksyä se.

Saat e-laskun käyttöösi tekemällä e-laskusopimuksen verkkopankissasi. Sitä varten tarvitset ajoneuvoverotuksen asiakastunnuksen. Asiakastunnus on merkitty ajoneuvoverolippuun, ja voit tarkistaa sen myös Traficomin Liikenteen Oma asiointi -palvelusta (Omat tiedot).

Huomioi e-laskua tilatessasi, että tilauksen jälkeen verolippuun merkityn verovelvollisen kaikkien ajoneuvojen ajoneuvoveroliput lähetetään e-laskuna verkkopankkiin. Jotta et tilaa väärän henkilön ajoneuvoverolippuja verkkopankkiisi, tarkista verovelvollisen tiedot (verolipun vastaanottajan tiedot) huolellisesti.

Lisätietoja e-laskun käyttöönotosta saat omasta pankistasi.

Usein kysyttyä

Päivitetty