Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Osoitetietojen muutos liikenneasioiden rekisteriin

Henkilön osoitteenmuutos

Osoitetietojesi muutos ei vaadi sinulta normaalisti toimenpiteitä, koska tietosi siirtyvät väestötietojärjestelmästä automaattisesti liikenneasioiden rekisteriin.

Voit tarkistaa omat henkilötietosi Traficomin sähköisestä palvelusta . Jos tiedot eivät ole oikein, sinun on päivitettävä tietosi väestötietojärjestelmään (Ulkoinen linkki).

Tietyissä tilanteissa tiedot eivät siirry automaattisesti. Näitä poikkeustilanteita ovat:

  1. PL- ja poste restante -osoitteet

    Voit saada liikenneasioiden rekisteriin osoitteeksesi PL- tai poste restante -osoitteen, jos sinulla ei ole väestörekisterissä muuta osoitetta tai sinulla on turvakielto. Osoitetiedot välittyvät automaattisesti väestörekisteristä.
  2. Kuolinpesän osoitteenmuutos

    T
    ieto kuolinpesän osoitteenmuutoksesta ei välity automaattisesti liikenneasioiden rekisteriin. Lue tarkemmin.  

Yrityksen osoitteenmuutos

Yrityksen tai yhteisön ei tarvitse ilmoittaa pääyksikön osoitteenmuutoksesta, koska tiedot siirtyvät Yritys- ja yhteisötietojärjestelmästä (YTJ) (Ulkoinen linkki) automaattisesti liikenneasioiden rekisteriin.

Jos kyseessä on muun toimipaikan kuin pääyksikön osoitteenmuutos tai yrityksen/yhteisön tietoja ei löydy YTJ:stä, tee ilmoitus Traficomin sähköisessä palvelussa sähköisen tunnistamisen perusteella tai lomakkeella Yrityksen/yhteisön osoitteenmuutosilmoitus (Y323).

Päivitetty