Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Johdon koordinaattorina työskentelevälle Nina Roiskolle Traficomin laajat etätyömahdollisuudet tarjoavat mahdollisuuden viettää paljon aikaa pohjoisessa, vaikka koti on pääkaupunkiseudulla. "Kärsin Lappi-hulluudesta. Työpäiväni jälkeen avaan mökin oven ja olen keskellä Lapin luontoa. Minulla ei ole tarvetta erottaa työtä ja vapaa-aikaa kellonaikojen mukaan, mutta on tärkeää, että elämässä on muutakin kuin työ."

Nina Roisko

Nina on työskennellyt Traficomissa pari vuotta. Hän suoritti vuonna 2019 ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon, minkä jälkeen kaipasi uusia haasteita. Aiemmin Nina on työskennellyt kuntasektorilla sekä media-alalla. 

"Itselläni oli valtiohallinnon byrokratiaa kohtaan ennakkoluuloja. On kuitenkin paljon tehtäviä, joissa ketteryys ja kehityksen nopeus korostuvat."

Työssään Nina auttaa viraston Hallintopalveluiden johtoa onnistumaan. Työ sisältää asioiden koordinointia sekä tietojen keräämistä päätöksenteon taustaksi. Hän on myös mukana kehittämässä esimiestyötä ja valmentavaa toimintatapaa Traficomissa.

"Se on erityisen mielekästä, kun pääsee tekemään aivan uutta, melko isoa kulttuurimuutosta".

"Työni on monipuolista ja haastavaa ja pääsen kehittämään itseäni eri osa-alueilla. Toiveissani on seuraavaksi opiskella työn ohella oikeudellista osaamista ja siihen liittyvää palvelumuotoilua."

Päivitetty