Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Töihin Traficomiin

Haluamme sinut mukaan rakentamaan kanssamme parhaita yhteyksiä, toimintavarmuutta ja tulevaisuutta. Uskomme siihen, että tyytyväiset työntekijät ovat virastomme kivijalka. Tule meille töihin!

Traficomin avoimet tehtävät julkaistaan valtionhallinnon yhteisellä valtiolle.fi-sivustolla, jonka kautta tehtäviä myös haetaan. Järjestelmä edellyttää rekisteröitymisen ensimmäisellä kerralla järjestelmää käytettäessä.

Kesätyöt 2023

Meillä työskentelee ensi kesänä yli 50 harjoittelijaa - olisitko sinä yksi heistä? Avoinna on tehtäviä eri alojen opiskelijoille monipuolisesti ympäri talon. Avoinna oleviin tehtäviin voit hakea yhdellä hakemuksella ja hakemusta tehdessäsi voit valita ensisijaisuusjärjestyksessä, mitkä tehtävät kiinnostavat eniten. Hakuaika 20.1.-14.2.2023 klo 16.15.

Tutustu traficomilaisiin

Laaja tehtäväkenttämme ulottuu merenpohjasta avaruuteen, mikä tarkoittaa, että meiltä löytyy töitä monien eri alojen osaajille.

Miksi töihin Traficomiin?

Huolehdimme elintärkeästä ympäristöstämme, annamme mahdollisuuden innovatiivisille palveluille sekä varmistamme toimivat ja turvalliset yhteydet.

Toimintamme Traficomissa nojaa vastuullisuuteen, luottamukseen ja vuorovaikutukseen. Uskomme valmentavaan johtamiseen ja toimintatapaan, jossa tuetaan kaikkien traficomilaisten omaa vastuunottoa ja itsensä johtamista. Tavoitteenamme on parantaa henkilöstön työhyvinvointia ja varmistaa viraston toimintakyky kaikissa olosuhteissa. Toimintakulttuurimme on vahvasti ihmislähtöinen. 

Arvomme yhteistyö, luottamus ja uudistusmiskyky

Näin rekrytointiprosessi etenee

Rekrytointiprosessi valtionhallinnossa ei ole välttämättä kaikista yksinkertaisin, mutta me yritämme tehdä sen sinulle mahdollisimman selkeäksi ja miellyttäväksi. Pyrimme myös siihen, että tietäisit aina, mitä rekrytointiprosessin aikana tapahtuu.