Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom järjestää webinaarin, jossa kerrotaan tuloksia Rejlers Finland Oy:n Traficomille tekemästä Mastomarkkinaselvityksestä.

Mastomarkkinaselvitys antaa kokonaiskuvan Suomen mastomarkkinan nykytilasta ja kuvaa sen viimeaikaisia muutoksia sekä esittää arvioita sen kehityksestä lähitulevaisuudessa. Mastomarkkinaselvitys keskittyy erityisesti mastorakentamiseen ja siihen liittyviin kustannuksiin sekä teknisiin ratkaisuihin. Lisäksi selvityksessä kuvataan mastotukiasemien yhteiskäytön toimintaperiaatteita ja yhteiskäytön tilaa Suomessa. Mastomarkkinaa tarkastellaan selvityksessä langattomien matkaviestinverkkojen lähtökohdista. 

Webinaari on suunnattu masto- ja matkaviestinverkkotoimijoille sekä muille aiheesta kiinnostuneille asiantuntijoille. Webinaarin aluksi selvityksen tekijät esittelevät selvityksen sisältöä ja tuloksia. Webinaarin lopussa osallistujilla on mahdollista esittää aiheesta kysymyksiä Traficomin asiantuntijoille ja selvityksen tekijöille.

Webinaari järjestetään perjantaina 17.2.2023 klo 10.00–11.00. Osallistuminen ei vaadi erillistä ilmoittautumista. Webinaari tallennetaan ja julkaistaan katsottavaksi jälkikäteen.

Webinaarin tallenteen voit katsoa Youtubesta (Ulkoinen linkki).

Mastomarkkinaselvityksen loppuraportti (Ulkoinen linkki)

Webinaarin ohjelma

  • 10.00–10.05 Webinaarin avaus, Päivi Peltola-Ojala, johtava asiantuntija, Traficom 
  • 10.05–10.40 Mastomarkkinaselvityksen ja sen tulosten esittely, Mika Saarhelo, ryhmäpäällikkö ja Tero Venäläinen, asiantuntija, Rejlers Finland Oy 
  • 10.40–11.00 Kysymyksiä ja keskustelua

Lisätietoa

Johtava asiantuntija Päivi Peltola-Ojala, paivi.peltola-ojala@traficom.fi, p. 0295 390 539

Päivitetty