Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on avannut avustushaun hankkeille, jotka edistävät sähköisen raskaan liikenteen kehittymistä Suomessa. Hakuaika päättyy 10.5.2023. Kyseessä on toinen hakukierros.

Valtionavustuksen on tarkoitus edistää raskaan liikenteen toimialan valmiuksia hyödyntää sähköä käyttövoimana. Sähköisen raskaan liikenteen kehittäminen nopeuttaa siten raskaan liikenteen päästövähennysten saavuttamista. Avustuksella on tarkoitus tukea sähköisen raskaan liikenteen palveluketjun tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiohankkeita sekä liiketoimintaverkostojen toiminnan edistämistä.

Avustusta voivat hakea yritykset tai yhteisöt. Avustusta on haettava ennen hanketta tai toimintaa koskevien töiden alkamista. Myönnettävät avustukset ovat harkinnanvaraisia ja päätökset avustettavista hankkeista pyritään tekemään 15.9. mennessä.

Avustusta haetaan kirjallisesti Traficomilta. Hakuaika alkaa 6.3.2023 ja päättyy 10.5.2023 klo 16.15. Hakemus liitteineen tulee lähettää sähköpostilla osoitteisiin kirjaamo@traficom.fi ja sahkoinen.liikenne@traficom.fi

Tarkemmat hakuohjeet ja hakulomake (Ulkoinen linkki)

Lisätiedot

Johtava asiantuntija Hanna Hakanen, hanna.hakanen@traficom.fi, p. 029 534 5307