Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Valikko

Kuntatekniikan päiviä vietetään Porissa 8.–9.6.2022. Tule käymään Traficomin näyttelypaikoilla 5 ja 6 tutustumaan verkon rakentamista tukeviin palveluihimme!

Esittelemme messuilla yhteisrakentamisen ja yhteiskäytön hyötyjä. Voit tutustua verkkotietopiste.fi-palveluumme, jossa on tietoja viestintä-, sähkö-, kaukolämpö-, kaukojäähdytys-, kaasu-, vesihuolto- ja liikenneverkoista. Tiesitkö, että yhdessä rakentaminen tuo tekijöille säästöjä ja asukkaiden arkeen mahdollisimman vähän haittaa, kun yhdellä kertaa saadaan maan alle mahdollisimman paljon putkea ja johtoa.

Saat tietoa myös laajakaistaverkkojen rakentamiseen ja laajakaistapalvelujen kehittämiseen tarjolla olevista useista eri rahoitusmuodoista. Tarjolla on suoraa rahallisista tukea, pääomasijoituksia ja lainantakauksia. Rahoitusta on saatavilla valokuituverkkojen rakentamiseen ja esimerkiksi 5G-palvelujen kehittämiseen.

Lisäksi voit tutustua kehitteillä olevaan sijaintitietopalveluun, jossa verkkoinfrastruktuurin sijaintitiedot ovat saatavilla keskitetysti, helppokäyttöisesti ja tietoturvallisesti. Sijaintitietopalvelu helpottaa merkittävästi infrarakentajien työtä. Sijaintietopalvelu vähentää kaivuuvahinkoja, jolloin verkkojen toimintavarmuus paranee. Lisäksi kaivuutyöt sekä suunnittelu tehostuvat ja kustannukset pienenevät.

Rakennetaan yhdessä parempia yhteyksiä!

Lisätietoja

Kuntatekniikan päivät (Ulkoinen linkki) 

Yhteisrakentaminen (Ulkoinen linkki) ja Verkkotietopiste.fi (Ulkoinen linkki)

  • Johtava asiantuntija Päivi Peltola-Ojala, paivi.peltola-ojala@traficom.fi, p. 0295 390 539
  • Johtava asiantuntija, Pertti Hölttä, pertti.holtta@traficom.fi, p. 0295 390 491

Laajakaistainfo.fi (Ulkoinen linkki)

  • Erityisasiantuntija Tapio Oikarainen, tapio.oikarainen@traficom.fi, p. 029 534 7313

Sijaintitietopalvelu (Ulkoinen linkki)

  • Lakimies Kalle Varjola, kalle.varjola@traficom.fi, p. 029 539 0544
Päivitetty