Etusivu: Traficom
Etusivu: Traficom
Siirry hakuun

Pienin äänin tärkeitä tekoja 

Meille yli 900:lle traficomilaiselle vastuullinen toiminta on konkreettisia tekoja, jotka vaikuttavat koko suomalaiseen yhteiskuntaan sen toimivuuden ja turvallisuuden parantamiseksi. Koemme onnistuneemme silloin, kun sinä et välttämättä edes huomaa mitään ja kaikki vain toimii niin kuin pitääkin. 

100 tekoa Suomelle 

kertoo näistä teoista ja syntyvästä yhteisestä hyvästä meille kaikille. Julkaisemme kaikki 100 tekoa Suomelle vuoden 2023 aikana. #100tekoaSuomelle

Autoilijoiden veroeurot yhteiseen pottiin

Tiedetään, ajoneuvovero ei ehkä ole se maailman ihanin ja odotetuin asia, mutta kiitos silti teille kaikille veronsa ajoissa maksaneille! Tilitämme kerätyt verot kokonaisuudessaan valtiolle, jotta yhteiskuntamme toimii jatkossakin.

60 % suomalaisista kotitalouksista giganopean netin piiriin (Ulkoinen linkki)

Miten teillä päin pelittää nettiyhteydet? Töitä riittää vielä nopeiden yhteyksien takaamiseksi joka niemeen ja notkelmaan. Nyt ollaan kuitenkin jo siinä vaiheessa, että 60 prosenttia suomalaisista kotitalouksista kuuluu giganopean netin piiriin. Katso kartalta kiinteän laajakaistan saatavuus omalla alueellasi.

Tuemme sähköautoilua

Myönsimme viime vuonna sähköautoilun hankintatukea ilahduttavan monelle yksityisautoilijalle. Joko teidän perheessä kuljetaan modernisti sähköllä?

Opastamme tietoturvassa (Ulkoinen linkki)

Tiesitkö, että niinkin arkinen laite kuin äly-TV saattaa päätyä hakkerin hyppysiin? Sivuillamme opastamme, miten huolehdit älylaitteiden tietoturvasta! Tutustu aiheeseen.

Mukana turvaamassa ruoan matkaa

Oletko aamupuuroa keittäessäsi koskaan pohtinut, miten kaurahiutaleet tai maito päätyvät tuottajalta kaupan hyllylle? Matkan taittamiseen tarvitaan suomalaisia kuljetusalan yrittäjiä. Traficomilaiset turvaavat ruoan matkaa myöntämällä tavaran kuljettamiseen tarvittavat liikenneluvat. Voit hakea liikennelupaa täältä.

Teko 013

013

Teko 014

014

Teko 015

015

Teko 016

016

Teko 017

017

Teko 018

018

Teko 019

019

Teko 020

020